Банковские новости Украины и мира

РУБРИКИ

НОВОСТИ БАНКОВ

АРХИВ 

СПРАВОЧНАЯ

РЕКОМЕНДУЕМ

24 СЕНТЯБРЯ

13:50 | Украина | UABanker.net

АУБ бере участь у Мiжрегiональнiй конференцiї банкiвських асоцiацiй України

З 24 по 25 вересня 2010 року у м. Днiпропетровськ проходить IV Мiжрегiональна конференцiя банкiвських асоцiацiй України. Тема конференцiї "Сучаснi проблеми функцiонування банкiвської системи України в перiод виходу iз кризи". Мета конференцiї - аналiз сучасних проблем банкiвського сектору України. Органiзатором конференцiї виступила Асоцiацiя "Днiпропетровський банкiвський союз", яка є членом Асоцiацiї українських банкiв.

В задачi конференцiї входить обмiн досвiдом та iдеями, формування пропозицiй щодо внесення змiн до нормативних документiв НБУ, популяризацiя iдей регiональних банкiв щодо пiдвищення довiри вкладникiв до банкiвської системи, принципи та пропозицiї по роботi зi стресовими активами тощо.

З вступним словом пiд час вiдкриття конференцiї виступили Президент Асоцiацiї "Днiпропетровський банкiвський союз" Володимир Косюга, Начальник Управлiння НБУ в Днiпропетровськiй областi Сергiй Згонiк, мiський Голова м. Днiпропетровськ, Президент Асоцiацiї мiст України Iван Кулiченко, Президент Асоцiацiї українських банкiв Олександр Сугоняко.

Пiд час конференцiї буде проведено "круглий стiл" на тему "Стан української банкiвської системи та роль громадських органiзацiй у вiдновленi її базових функцiй". Спiкер - Президент АУБ Олександр Сугоняко, модератор - Перший Вiце-президент АУБ Володимир Бондар. Також запланована дискусiя по темi "Практичнi аспекти створення ринку стресових активiв кредитних установ України". Спiкер - Євген Прокопенко (Мiжнародна фiнансова корпорацiя (IFC )).

Планується обговорити широкий спектр питань, що стосуються функцiонування нацiональної банкiвської системи України. Серед iншого, буде придiлено увагу негативним наслiдкам Постанови НБУ N273 щодо пiдвищення вимог до мiнiмального регулятивного капiталу банкiв до 120 млн. грн. та лiцензiйних вимог до 120-240 млн. грн., новацiям у проектах Податкового кодексу України та iнших нормативних та законодавчих актах.

В ходi конференцiї також запланованi зустрiчi з представниками бiзнесу Днiпропетровщини, представниками законодавчої та виконавчої влади регiону тощо.

У конференцiї, окрiм представникiв АУБ, Днiпропетровського банкiвського союзу та Управлiння НБУ в Днiпропетровськiй областi, беруть участь представники банкiвських об'єднань та комерцiйних банкiв з рiзних регiонiв України.



Сентябрь 2010

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Вс

.

.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

.

.

.

РЕКЛАМА

© UABanker.net, 2000-2023 | О сайте | Партнеры |
При полном или частичном использовании материалов
гиперссылка на uabanker.net обязательна.
Автоматизированное извелечение информации сайта запрещено.