Банковские новости Украины и мира

РУБРИКИ

НОВОСТИ БАНКОВ

АРХИВ 

СПРАВОЧНАЯ

РЕКОМЕНДУЕМ

30 АВГУСТА

12:20 | Украина | UABanker.net

Кредобанк пропонує кредити для пiдприємств-експортерiв на акцiйних умовах

В серпнi Кредобанк розпочав акцiйну програму валютного кредитування пiдприємств-експортерiв, яка передбачає суттєве зниження процентних ставок за валютними кредитами термiном вiд 9 до 12 мiсяцiв. Отримати кредит можуть пiдприємства України, якi здiйснюють експортнi операцiї та отримують доходи в iноземнiй валютi. Цiльовим призначенням кредиту є поповнення обiгових коштiв. Триватиме акцiйна програма валютного кредитування пiдприємств-експортерiв впродовж пiвроку.

Завдяки фiнансовiй пiдтримцi стратегiчного iнвестора - найбiльшого польського банку РКО ВР та значному обсягу депозитiв фiзичних осiб в Кредобанку сформована достатня ресурсна база, що дозволяє вiдновити активне кредитування представникiв корпоративного бiзнесу.

•  З метою пiдтримки українських експортерiв та сприяння вiдновленню економiки України ми вирiшили суттєво знизити вiдсотковi ставки за новими кредитами в iноземнiй валютi. Вiдтепер кредит до 100 тисяч USD можна отримати в Кредобанку пiд 9,5%, до 500 тисяч USD - пiд 9,0%, а вiд 500 тисяч USD до 1 млн. USD - пiд 8,75 %, а вiд 1 млн. USD лише пiд 8,5%, - розповiдає про умови акцiї виконавчий директор напрямку корпоративного бiзнесу Кредобанку Людмила Гiнчук. - Також Кредобанк зменшив величину комiсiї за розгляд кредитної заявки та комiсiї за вiдкриття кредитної лiнiї.

Цiкавою особливiстю акцiйної пропозицiї Кредобанку для експортерiв є те, що згiдно умов цiєї кредитної акцiї кожен клiєнт має можливiсть додатково знизити ставку за кредитом на 0,25% у разi, якщо почне обслуговувати в Кредобанку зарплатний проект, та ще на 0,25%, якщо здiйснить переведення фiнансових оборотiв в банк.

•  Для корпоративних клiєнтiв Кредобанк пропонує великий вибiр кредитних продуктiв, - зазначає виконавчий директор Кредобанку Людмила Гiнчук. - Це i кредити на поповнення обiгових коштiв, i кредити на здiйснення iнвестицiйної дiяльностi. Головними вимогами до клiєнта є наявнiсть успiшного дiючого бiзнесу та достатнього за обсягом лiквiдного забезпечення, - пiдкреслила Людмила Гiнчук.

Довiдка: ПАТ "Кредобанк" створено у Львовi та зареєстровано у Державному банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ "Захiдно-Український Комерцiйний Банк" та АТ "Кредит Банк (Україна)".

ПАТ "Кредобанк" є найбiльшою польською iнвестицiєю в банкiвську установу України. Статутний капiтал банку складає 1 919 млн. грн. Сьогоднi ПАТ "Кредобанк" входить до 2-ї групи "Великi банки" за класифiкацiєю Нацiонального банку України, регiональна мережа Банку ПАТ "Кредобанк" нараховує близько 150 фiлiй i вiддiлень та охоплює майже всi областi України i Автономну Республiку Крим, має понад 370 власних банкоматiв. Клiєнтами ПАТ "Кредобанк" є понад 32 тисячi юридичних осiб i пiдприємцiв, а також 330 тисяч фiзичних осiб.



Август 2010

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Вс

.

.

.

.

.

.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

.

.

.

.

.

РЕКЛАМА

© UABanker.net, 2000-2023 | О сайте | Партнеры |
При полном или частичном использовании материалов
гиперссылка на uabanker.net обязательна.
Автоматизированное извелечение информации сайта запрещено.