Банковские новости Украины и мира

РУБРИКИ

НОВОСТИ БАНКОВ

АРХИВ 

СПРАВОЧНАЯ

РЕКОМЕНДУЕМ

26 АВГУСТА

08:40 | Украина | UABanker.net

Новi пакети Кредобанку для малого бiзнесу враховують потреби клiєнтiв

В серпнi в Кредобанку запроваджено новi пакети для клiєнтiв малого бiзнесу, а саме: "Стартовий для Малого Бiзнесу", "Пiдприємливий", "Прибутковий" та "Мультивалютний".

Новi тарифнi пакети вiдрiзняються кiлькiстю платежiв, якi надаються безкоштовно в межах пакету, вартiстю готiвкових операцiй, а також вартiстю абонплати за здiйснення операцiй в системi "Клiєнт-Iнтернет-Банк". Це дозволить клiєнту обрати саме той пакет, який вiдповiдає його потребам та виду дiяльностi.

Так, в пакетi "Пiдприємливий" для клiєнтiв - фiзичних осiб-пiдприємцiв, що переважно користуються гривневим рахунком i здiйснюють готiвковi операцiї, було знижено тарифи за отримання та внесення готiвки на поточний рахунок, а також включено 5 безкоштовних платежiв.

В пакети "Прибутковий" та "Мультивалютний" додано послуги вiдкриття та обслуговування корпоративної карти, а також змiнено вартiсть обслуговування "Клiєнт-Iнтернет-Банк" та ведення функцiонуючого валютного рахунку.

- Новi пакети послуг для клiєнтiв малого бiзнесу, - зазначає в.о.Директора Департаменту малого бiзнесу Соломiя Говоруха, що ще не користувалися послугами Кредобанку - розробленi з урахуванням потреб рiзних груп малих пiдприємств i дозволять клiєнтам швидко зорiєнтуватися у виборi оптимального пакету послуг.

Особливiстю впроваджених пакетiв є те, що вони дозволяють клiєнтам активнiше користуватися системою дистанцiйного доступу "Клiєнт-Iнтернет-Банк" Кредобанку - IFOBS. Це вiдбулося за рахунок змiни механiзму тарифiкацiї та зниження вартостi користування, i покликано популяризувати систему дистанцiйного обслуговування серед клiєнтiв.

- Крiм цього, впроваджений нами пакет "Стартовий для МБ" повинен зацiкавити представникiв малого бiзнесу, - додає Соломiя Говоруха, - адже вартiсть вiдкриття рахунку в цьому пакетi акцiйна та складає 1 гривню. Також протягом перших трьох мiсяцiв вартiсть щомiсячного обслуговування такого пакету складає 1 гривню. Це зроблено для того, щоб новi клiєнти змогли ознайомитися з послугами Кредобанку та оцiнити якiсть обслуговування в його установах.

Довiдка: ПАТ "Кредобанк" створено у Львовi та зареєстровано у Державному банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ "Захiдно-Український Комерцiйний Банк" та АТ "Кредит Банк (Україна)".

ПАТ "Кредобанк" є найбiльшою польською iнвестицiєю в банкiвську установу України. Статутний капiтал банку складає 1 919 млн. грн. Сьогоднi ПАТ "Кредобанк" входить до 2-ї групи "Великi банки" за класифiкацiєю Нацiонального банку України, регiональна мережа Банку ПАТ "Кредобанк" нараховує близько 150 фiлiй i вiддiлень та охоплює майже всi областi України i Автономну Республiку Крим, має понад 370 власних банкоматiв. Клiєнтами ПАТ "Кредобанк" є понад 32 тисячi юридичних осiб i пiдприємцiв, а також 330 тисяч фiзичних осiб.



Август 2010

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Вс

.

.

.

.

.

.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

.

.

.

.

.

РЕКЛАМА

© UABanker.net, 2000-2023 | О сайте | Партнеры |
При полном или частичном использовании материалов
гиперссылка на uabanker.net обязательна.
Автоматизированное извелечение информации сайта запрещено.